Suomalaisia Corkissa: Koskinen moukaria 66,36, Rinne 800 m 1.48,07

Suomalaisia yleisurheilijoita kilpaili Irlannin Corkissa tiistaina 5.7. Parhaan sijoituksen nappasi Suvi Koskinen naisten moukarissa, jossa hän oli kilpailun toinen tuloksella 66,36.

Kiira Väänänen täydensi suomalaispanosta ollen kisan neljäs, 65,50. Sara Killinen joutui tyytymään tällä kertaa tulokseen 57,86, jolla hän oli kisan yhdeksäs.

Miesten 800 metrillä Joonas Rinne oli tasaisessa kilpailussa hyvin mukana loppuun saakka. Nyt tuloksena oli kuudes sija ja aika 1.48,07. Kilpailun voitti Yhdysvaltojen Sean Dolan ajalla 1.46,97.

Kisoissa käytiin myös tasokas ja mielenkiintoinen naisten 3000 metrin kilpailu. Sen voitti kovalla loppukirillään Irlannin Sarah Healy ajalla 8.46,14 ennen Romanien Stella Ruttoa, 8.47,36. Kisan kahdeksas oli Etelä-Afrikan Caster Semenya ajalla 9.11,71.