MM-kilpailuista palannut Marjaana Heikkinen varmassa kunnossa Kimpiselläkin

Pariisin MM-kilpailuista juuri mitali mukanaan kotiin palannut Marjaana Heikkinen voitti luokan 34 naisten keihäänheiton tuloksella 16,93 Lappeenrannan Motonet GP -kilpailuissa Kimpisen urheilukentällä.

Heikkinen on koko kesän ollut vuorenvarmassa kunnossa. Viime viikon tiistaina Heikkinen sijoittui MM-kilpailuissa kolmanneksi tuloksella 16,90. Kuortaneen GP-kilpailuissa voittotulos oli sentilleen sama kuin Lappeenrannassakin 16,93. Jyväskylän GP-kilpailuissa Heikkisen keihäs lensi 17,03 ja Pihtiputaan keihäskarnevaalissa Euroopan kärkitulokseen 17,11.

Tulos ei Heikkistä tyydyttänyt.

– Sama tekniikkaongelma jatkuu. Jos keihästä ei vie oikein taakse, se ei lähde kunnolla eteenpäin. Se oli virhe, kun lähdettiin kierroksella hakemaan lisää vetopituutta, Heikkinen sanoi.

Siilinjärven Ponnistusta edustava Heikkinen on keihäänheiton kolminkertainen luokkansa Euroopan mestari.

Turunseudun Kenttäurheiijoiden Pasi Heikkilä voitti Lappeenrannassa luokan 57 miesten keihäänheiton tuloksella 27,47 ja Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Jasmine Repo luokan 55 naisten keihäänheiton tuloksella 12,71.

LAPPEENRANTA 19.7.2023 SUL:n Motonet GP 4/5