Kanervo voitti Athensissa, Harrison aitoi 12,36

Kanervo eteni kärkiajalla Eugenen kisoihin: "Itseluottamus löytyi"

Jussi Kanervo voitti 400 metrin aidat ajalla 51,34 Spec Towns Invitational –kilpailussa Athensissa Yhdysvalloissa. Kanervon nimissä oleva kauden kotimainen kärkiaika on 50,44.

Athensin kaksipäiväisessä kilpailussa juostiin päivää aiemmin huikea aitajuoksutulos, kun Keni Harrison voitti naisten 100 metrin aidat ennätyksellään 12,36. Kauden kärkiaika syntyi 1.4 metriä sekunnissa puhaltaneeseen myötätuuleen.

Harrisonin tulos on tiettävästi paras aika, jolla naispika-aituri on koskaan avannut ulkoratakauden ja vie amerikkalaisjuoksijan kaikkien aikojen tilastossa jaetulle yhdeksännelle sijalle.

Erica Hjerpe sijoittui Athensissa naisten seiväshypyssä jaetulle toiselle sijalle ylitettyään 405. Yritykset korkeudesta 420 eivät tuottaneet tulosta. Kisan voitti amerikkalainen Olivia Gruver, joka ylitti tuon 420.