Hurske neljäs tasokkaassa seurassa Luzernissa: ”Aika perusjuoksu”

Reetta Hurske juoksi 100 metrin aidoissa neljänneksi tasokkaassa seurassa tiistaina Luzernissa Sveitsissä. Hurskeen aika oli 12,87. Kisan voitti olympiavoittaja, Puerto Ricon Jasmine Camacho-Quinn ajalla 12,41.

– Aika perusjuoksu. Oli hyvä fiilis ja verkka meni hyvin, Hurske kertaili.

Luzernissa juostiin sateen kastelemalla radalla ja lähes tuulettomassa säässä. Myötäistä juoksussa oli 0,3 metriä sekunnissa. Toiseksi kilpailussa sijoittui Ecuadorin Maribel Caicedo ajalla 12,64. Ranskalainen Euroopan mestari Cyrena Samba-Mayela oli kolmas ajalla 12,85.

Hurskeelle juoksu oli toinen kahden päivän sisään. Hän aitoi sunnuntaina Sveitsin La Chaux-de-Fondsin kilpailussa loistoajan 12,69. Hurske juoksee vielä ennen olympialaisia lauantaina Joensuussa GP-kilpailussa.

– Tähän tulee nyt tällainen kolmen kisan rypistys tiheään tahtiin, joka toimii myös hyvänä treeninä olympialaisiin, Hurske totesi.