Espoon Tapiot hakee valmentajia toteuttamaan yleisurheilun akatemiavalmennusta

Oletko kiinnostunut tavoitteellisten nuorten urheilijoiden valmennuksesta? Kiinnostaako sinua työ mukavassa porukassa huippuolosuhteissa? Tervetuloa valmentajaksi Espoon Tapioihin!

Haemme valmentajia (3 kpl)

Alkaen 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan

Haku: 15.8.2024 alkaen 

TAUSTAA

Espoon Tapiot on yksi Suomen suurimmista yleisurheiluseuroista ja toiminta on voimakkaassa kasvussa. Seurassamme on kaksi kokoaikaista ja kolme osa-aikaista työntekijää sekä noin 1300 jäsentä. Toimintamme jakautuu karkeasti kolmeen osa-alueeseen valmennus- ja kilpaurheiluun, harrasteurheiluun sekä tapahtumien järjestämiseen.

Olemme mukana Suomen Urheiluliiton ja Olympiakomitean huippuseuraprosessissa, joka päättyy auditointiin tämän vuoden loppuun mennessä. Jatkamme kehitystyötä, jossa valmistuu tikapuut yleisurheilijan urapolulle. Olemme vahva kasvattajaseura. Haluamme jatkossa tukea aikaisempaa voimakkaammin urheilijoitamme saavuttamaan oman parhaansa ja mahdollistamaan nousun kansainväliselle tasolle asti. Olemme siksi uudistaneet valmennusjärjestelmäämme ja otamme käyttöön uudistetun urheilijan urapolun mallin.

Urheilijanpolun vahvistamiseen kuuluu akatemiatoiminnan käynnistäminen toimimaan osana Urhean valmennuskeskusta. Palkkaamme valmentajia, jotka ovat auttamassa urheilijoidemme kehittymistä yläasteikäisistä kohti aikuisten arvokisoja.

TYÖNKUVA

Etsimme kolmea henkilöä toteuttamaan yleisurheilun akatemiavalmennusta. Toiminta tapahtuu yhteistyössä seuran muiden vastuuvalmentajien sekä Urhean valmennuskeskuksen ja Suomen Urheiluliiton kanssa. Toimenkuva pitää sisällään oman ryhmän valmennuksen, lajiryhmän kehitys- ja koordinointitehtäviä, valmentajien kouluttamista ja mentorointia sekä muita työnantajan määrittämiä työtehtäviä.

Toivomme sinun olevan uudistumishaluinen ja oppimiskykyinen henkilö. Tehtävää hoitaessa koulutamme ja tuemme tarpeiden mukaan ja käytämme digitaalisia välineitä, joiden hallitseminen etukäteen ei kuitenkaan ole edellytys työntekemiselle.

Työtä tehdään joustavalla työajalla pääsääntöisesti urheilupaikoilla. Etätyötä pystyy tekemään työtehtävien sen salliessa.

Työhön sovelletaan urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

EDELLYTYKSET

Edellytämme hakijalta kokemusta työskentelystä yleisurheilun parissa ja siellä osoitettua kykyjä tehdä tulosta. Eduksi katsotaan liikunta-alan (liikuntapedagogi, liikunnanohjaaja, liikuntaneuvoja) tai muu soveltuva koulutusta.

Hakijalla tulee olla perustiedot yleisurheilijan polun keskeisistä tekijöistä. Tulet kohtaamaan eri taustoista tulevia urheilijoita, valmentajia ja huoltajia, joten arvostamme sosiaalisesti taitavaa hakijaa.

 Seuramme arvoihin kuuluvat edelläkävijyys, vastuullisuus ja kannustavuus sekä yhteistyön avoimuus, joita odotamme myös sinulta.

TYÖSUHTEEN LAATU

Tehtävä on tässä vaiheessa puolipäiväinen, mutta rekrytointiprosessin aikana tehtävä voi laajentua yhteistyökumppaniemme kanssa riippuen hakijan taustasta ja yhteistyökumppaneiden tarkemmista tarpeista.

 

Lisätietoa ja hakemukset 30.8. mennessä

Jorma Kemppainen

0400-616609

jorma@espoontapiot.fi