OP Uusimaa ja SUL sopivat kolmen vuoden kumppanuudesta – yhteistyö alkaa Ruotsi-ottelusta

OP Uusimaa ja Suomen Urheiluliitto (SUL) ovat sopineet yhteistyöstä, joka alkaa elokuun 30.-31. päivä Helsingin olympiastadionilla käytävästä yleisurheilun Ruotsi-ottelusta. Sopimus on kolmivuotinen.

– Äärettömän hienoa olla mukana perinteikkäässä yleisurheilumaaottelussa. Se on ikoninen tapahtuma yleisurheilun ystäville ja hieno tilaisuus erityisesti nuorille urheilijoille edustaa Suomea rehdissä ja iloisessa taisteluhengessä, sanoo OP Uusimaan toimitusjohtaja Olli Lehtilä.

OP Uusimaa on merkittävä paikallisten urheiluseurojen tukija. Esimerkiksi 15 Hippo-kisojen kautta liikkuu tänä vuonna noin 7000 lasta – näihin matalan kynnyksen kisoihin rohkenevat tulla ihan kaiken tasoiset liikkujat.

Lehtilän mukaan nyt solmittu sopimus on jatkoa OP Uusimaan yleisurheilun parissa tekemälle yhteistyölle.

– Teemme yhteistyötä monen yleisurheiluseuran kanssa. Kumppanuus Suomen Urheiluliiton kanssa on jatkoa sille. Lehtilä sanoo.

– Yhteistyömme näkyy myös muilla tavoin, sen avulla voimme tarjota kiinnostavia etuja omistaja-asiakkaillemme myös urheilutapahtumiin. Panostamme paljon alueemme elinvoimaan, ja lisäksi tärkeää on henkilökunnan laaja-alainen hyvinvointi. Tulemmekin kannustamaan henkilökuntaamme osallistumaan Helsinki City Run -tapahtumaan.

Aalto: Monella tapaa tärkeä kumppanuus

SUL:n toimitusjohtaja Harri Aalto näkee, että kumppanuus OP Uusimaan kanssa on monella tapaa tärkeä yleisurheilulle.

– OP Ryhmä ja osuuspankit, kuten OP Uusimaa tekevät valtavan hienoa työtä yleisurheilun saralla järjestämällä lasten ja nuorten Hippo-kisoja. Nyt OP Uusimaa tulee mukaan myös huippu-urheiluun Ruotsi-ottelun tukijana ja kansalaisten liikuttamiseen Helsinki City Runin tukijana, mikä on erinomaisen hieno asia, Aalto kiittää.