Lappalaisella tuskainen 1500 metrin kisa Puolassa

Sara Lappalaisen Keski-Euroopan kilpailukiertue jatkui Puolan Gorzówissa. Voitto tuli ylivoimaisesti 1500 metrillä, mutta aikaansa 4.16,97 Lappalainen joutui pettymään. Viikko sitten sama matka kulki lähes 10 sekuntia paremmin.

–  Oli tosi huono päivä, ja myös kisa, kuten tulos näyttääkin. Ehkä kuumuus teki vähän tepposet, kun siihen ei ole vielä kerennyt tottua, Lappalainen kommentoi juoksuaan.

Lappalainen sai vain hetken vetoapua juoksun jänikseltä ja joutui puurtamaan loppumatkan yksin ilman kiritystä.

Puolan kisassa Veera Perälä juoksi 800 metrillä ennätyksensä 2.04,34, jolla irtosi seitsemäs sija. Perälän entinen noteeraus oli 2.06,41. Miesten 800 metrillä Benjamin Lee oli viiden ennätystään hipovalla ajalla 1.49,18.