Sandra Eriksson juoksi Ruotsissa kauden parhaansa

Sandra Eriksson juoksi 3000 metrin esteet Karlstadissa Ruotsin eliittikisoissa aikaan 9.47,52. IK Falkenin juoksija pinkoi 32 sekuntia nopeammin kuin kauden ensimmäisessä estekisassaan kaksi viikkoa sitten Timanttiliigan kilpailussa Lausannessa.

Kauden kotimainen kärkiaika Erikssonin aika ei kuitenkaan ole, sillä Camilla Richardsson on juossut sekunnin lujempaa.

Pekingin MM-kilpailujen tulosraja on 9.44,00. Karlstadin-kilpailun voitti Britannian Lennie Waite ajalla 9.40,39.

Eriksson sijoittui viidenneksi. Hän juoksi viime kesänä Suomen ennätyksen 9.24,70.

Nikkanen voitti seiväshypyn

Someron Esan Minna Nikkanen voitti naisten seiväshypyn tuloksella 436. Myös Ruotsin Michaela Meijer hyppäsi saman tuloksen, mutta Nikkanen päihitti hänet uusinnassa.

Helsingin Kisa-Veikkojen Aino Siitonen sijoittui neljänneksi ennätyksellään 416. Nikkanen on hypännyt tänä kesänä ulkokenttien Suomen ennätyksen 455.

IF Ålandin Hanna Wiss sijoittui pituushypyssä kuudenneksi tuloksella 608.